Ajankohtaista

Uutiset

Ajankohtaista

Secapella-kuoro saa vastavierailulle Kide-kuoron Hyvinkäältä. Secapella lämmittelee Kide-kuoroa rokin ja kansanlaulun voimalla esittämällä lauluja rakkaudesta. Aihe on ikuinen ja siitä on moneksi. Tällä kertaa se oireilee kipeänä, mustelmaisena sydämenä, mutta se on myös matka perille sekä halua välittää ja pitää huolta.

Kide-kuoron sydämet sykkivät tunteita eron haikeudesta, ilosta ja rakkaudesta. Kokoelma sisältää sydäntä koskettavia lauluja ihmisen elämästä. Kide-kuoroa johtaa Pertti Utriainen.

Kahden kuoron yhteiskonsertti Palokan koulukeskuksessa lauantaina 3.11.2018 klo 15.

Secapellan esittää Matkalla-ohjelmistoa syyskuussa Ruotsissa. Lokakuussa olemme mukana kuoromaratonissa Jyväskylässä. Marraskuussa meitä voi kuulla Jyväskylässä, Äänesseudulla ja tammikuussa 2018 Hyvinkäällä. Seuraa ilmoitteluamme! Matkalla-kokonaisuus on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Lue lisää…

Secapellan Matkalla-kokonaisuus saa ensi-iltansa toukokuussa 2017. Kevään esitykset ovat Muuramesalissa Muuramessa ke 10.5. klo 19.00 ja Aalto-salissa Jyväskylässä pe 12.5. klo 19.00.

Secapellan verkkosivut ovat uudistuneet. Uusien sivujen ulkoasun ja sisältöjen osalta tavoiteltiin ennen kaikkea raikkautta ja selkeyttä. Uudet sivut toimivat kaikilla laitteilla läppäreistä mobiililaitteisiin. Myös sivujen päivityksestä tuli helpompaa WordPress-julkaisujärjestelmän myötä. Vanhat lähes kymmenen vuotta palvelleet sivut pääsivät ansaitusti eläkkeelle.

Sivut on tehnyt Kai Ylinen. Sivujen ulkoasun suunnittelusta ovat vastanneet Anniina Louhivuori ja Kai Ylinen ja sisältösuunnittelusta sekä projektin koordinaatiosta Sari Mäkikangas. Webtyöryhmä kiittää!