Ajankohtaista

Uutiset

Ajankohtaista

Secapellan esittää Matkalla-ohjelmistoa syyskuussa Ruotsissa. Lokakuussa olemme mukana kuoromaratonissa Jyväskylässä. Marraskuussa meitä voi kuulla Jyväskylässä, Äänesseudulla ja tammikuussa 2018 Hyvinkäällä. Seuraa ilmoitteluamme! Matkalla-kokonaisuus on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Lue lisää…

Secapellan Matkalla-kokonaisuus saa ensi-iltansa toukokuussa 2017. Kevään esitykset ovat Muuramesalissa Muuramessa ke 10.5. klo 19.00 ja Aalto-salissa Jyväskylässä pe 12.5. klo 19.00.

Secapellan verkkosivut ovat uudistuneet. Uusien sivujen ulkoasun ja sisältöjen osalta tavoiteltiin ennen kaikkea raikkautta ja selkeyttä. Uudet sivut toimivat kaikilla laitteilla läppäreistä mobiililaitteisiin. Myös sivujen päivityksestä tuli helpompaa WordPress-julkaisujärjestelmän myötä. Vanhat lähes kymmenen vuotta palvelleet sivut pääsivät ansaitusti eläkkeelle.

Sivut on tehnyt Kai Ylinen. Sivujen ulkoasun suunnittelusta ovat vastanneet Anniina Louhivuori ja Kai Ylinen ja sisältösuunnittelusta sekä projektin koordinaatiosta Sari Mäkikangas. Webtyöryhmä kiittää!